سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهاجر

کاش می شد تا به آسمان پر کشید .

در تاریخ 12 مرداد ماه 1392، در برنامه ماه عسل که در ماه مبارک رمضان پخش می شود، مصاحبه ای با برادر عزیز سلمان حدادی انجام شد که خیلی تاثیرگذار و شنیدن آن بسیار با ارزش است. متن مصاحبه ای در یکی از سایت ها دیدم که خواندن آن برای دوستان عزیزم بسیار سودمند است. 

دوستانی که خواهان دیدن فیلم مصاحبه ایشان با شبکه ولایت هستند، اینجا کلیک کنند

دوستانی نیز که خواهان مطالعه مصابحه دیگری با ایشان هستند، اینجا کلیک کنند.

و اگر دوستان خواهان مطالعه کامل تر هستند، در اینجا کلیک کنند.


شیخ صدوق، کتابی دارد با عنوان خصال که در این کتاب احادیثی که دارای ویژگی های خاصی هستند را آورده است.از جمله احادیثی که در آن عددهای ویژه ای آورده شده است .

به بهان? میلاد امام حسن (علیه السلام)، دوست داشتم هدیه ای رو به دوستان بدهم و باعث شد این حدیث رو که شیخ صدوق در کتاب خصال خویش آورده است را برای دوستان بیان کنم .

ادامه مطلب...

چند شب پیش یکی از دوستان دانشجو از بنده مطلبی در مورد قانونی بودن رهبری حضرت آقا پرسیدند که شبهه ای است که چند وقتی است در سایت ها و کانال های ضد نظام مطرح می شود.

بنده پس از مدتی جستجو در سایت بزرگواری این شبهه و پاسخ آن را دیدم و با اجازه ای که از ایشان گرفتم، مطالب ایشان را در سایت قرار دادم تا دوستان به طور کامل مطالعه کنند .

دوستان که خواهان دیدن وبلاگ ایشان هستند، آدرس وبلاگ و صفح? مطلب مورد نظر در پایان مطالب آمده است.

ادامه مطلب...

تدبری در آیه 268 سوره بقره

الشَّیْطَانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُم بِالْفَحْشَاءِ  وَ اللَّهُ یَعِدُکُم مَّغْفِرَةً مِّنْهُ وَ فَضْلًا  وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیم‏

شیطان شما را از درویشى و بینوایى مى‏ترساند و به زشتکارى و ناشایست- بخل و منع صدقات- فرمان مى‏دهد، و خدا شما را به آمرزش خویش و فزونى- درخواسته و پاداش- نوید مى‏دهد و خداوند فراخى‏بخش و داناست.(ترجمه استاد مجتبوی)

در این آیه می توان این نکات را برداشت کرد :

ادامه مطلب...

باز به نام خداهای ویژه 

که گاه برای مدد گرفتن از آن است و گاه برای نشان دادن مذهبی بودن خودمان است و گاه برای این است که در جمع مذهبی ها حرفهای ما را بشنوند . 

انتخابات ویژه ای در راه است و همه به نام خدا خواهند گفت  ،همه برای آمدن امام زمان دعا خواهند کرد ، همه برای سلامتی ولایت دعا کرده و خود را مطیع فرمان او خواهند نشان داد . 

ولی گفتمان همان چیزی است که ما به دنبال آن هستیم که مظلوم است و همیشه در پرده ای از ابهام. 

گفتمانی که برنامه ها و اهداف را در خود دارد . 

گفتمانی که آینده جامعه را در بطن آن می توان به راحتی دید و خط سیری که در آن است نشان از حرکتی است رو به جلو و یا رو به پس رفت . 

گفتمانی که یاران خویش را در بطن خویش معرفی می کنم و بیان می دارد که چه کسانی در این قطار سوار می شوند و چه کسانی از آن باز می ایستند . 

باید در انتخاب دقت کرد 

چندین برابر ابوین و ...


با وجود عقلچه نیازی به دین است ؟ مگر عقل کفایت نمی کند ؟

حقیقت آن است که دین مکمل عقل و خرد بشری است و کار بشر با عقلِ تنها به سامان نمی رسد . چرا که عقل محدودیت هایی دارد و نیاز انسان را برای به سعادت رسیدن به تنهایی نمی تواند برعهده داشته باشد .

از طرف دیگر دین مؤید عقل ، پرورش دهنده و رهاننده آن از اسارت و برطرف کننده موانع شکوفایی آن و جهت دهنده به کاوش های عقلانی نیز است . بنابراین کارکرد دین در باب عقل عبارت است از : تکمیل عقل، تأیید عقل و پشتیبانی از احکام آن ، بیدارگری ، آزادسازی اندیشه و رشد و شکوفایی خرد ، جهت بخشی و سمت و سو دهی به عقل ،آسان یاب سازی دستاوردهای دیریاب خرد .


 

امام باقر (علیه السلام): بُنِیَ الإسلامُ على خَمْسَةِ أشْیاءَ: عَلى الصَّلاةِ، و الزَّکاةِ، و الحَجِّ، و الصّومِ، و الوَلایةِ. قالَ زُرارَةُ: فقلتُ: و أیُّ شَیْ‏ءٍ مِنْ ذلِکَ أفْضَلُ؟ فقالَ: الوَلایةُ أفْضَلُ؛ لأنّها مِفْتاحُهُنَّ، و الوالی هُوَ الدَّلیلُ عَلَیْهِنَّ.

امام باقر علیه السلام فرمود: اسلام بر پنج چیز استوار است: نماز، زکات، حج، روزه و ولایت. زراره مى‏گوید: پرسیدم: از میان آنها کدام برتر است؟ فرمود: ولایت برتر است؛ زیرا ولایت کلید آنهاست و صاحب ولایت، راهنما به سوى آنها مى‏باشد.


کافی: ج2 ، ص 18 ، ح 5

 


 

امام علی (علیه‏السلام): یَنبَغی لِمَن أرادَ صَلاحَ نَفسِهِ وإحرازَ دینِهِ أن یَجتَنِبَ مُخالَطَةَ أبناءِ الدُّنیا.

امام على علیه‏السلام: کسى که صلاح خویش و حفظ دیندارى را مى‏خواهد، از همنشینى با دنیاپرستان، دورى کند.



                        حکمت نامه جوان، ص: 214، ح 368

 


 

امام علی (علیه السلام): لا یَترُکُ الناسُ شیئاً مِن دِینِهِم لإِصلاحِ دُنیاهُم إلّا فَتَحَ اللّهُ عَلیهِم ما هُوَ أضَرُّ مِنهُ.

امام على علیه السلام: مردم براى سود و آبادانى دنیاى خود امرى از امور دین خود را فرو نگذارند مگر آن که خداوند، کارى براى آنان پیش مى‏آورد که زیانش از آن سود بیشتر است.



                        میزان الحکمه، ج‏4، ص: 202، ح 6516.

 


امام علی (علیه السلام) : فلْیَعمَلِ العامِلُ مِنکُم فی أیّامِ‏ مَهَلِهِ قبلَ إرهاقِ أجَلِهِ ... و لْیَتَزوَّدْ مِن دارِ ظَعنِهِ لدارِ إقامَتِهِ.

امام على علیه السلام: پس، باید که عمل کننده شما در زمانى که مهلت و فرصت دارد، پیش از شتافتن اجلش، کار کند ... و از کوچگاهش براى اقامتگاهش توشه برگیرد.


نهج البلاغه: الخطبة 86.